Looking for Czech/Slovak Players / Hledám České a Slovenské (spolu)hráče

Ahoj,
zatím jsem ve hře ještě nepotkal žádného krajana, tak to zkouším tady na fóru.
Pokud by se nás pár našlo, mohli by jsme založit Českou* guildu. Anglicky sice umím dobře, ale pokecat si v mateřštině by byla vítaná změna.

FaustRoland, Mág 12 úrovně

*Československou / Česko-Slovenskou / Česko-Moravsko-Slezko-Slovenskou / Slovensko-Moravsko-Slezko-Českou guildu a nebo raději místně neutrální ;-)

@Padis finally some friends for u

Oh, hraju to už od Alphy a seš první čech kterého tu vidím. Jsem Lvl 20 na všech classach, akorat ranger jsem lvl 18. Kdyby si chtěl někdy pomoct s něčím nebo si jen zahrat, tak napiš nejspíš mě do PMka vyskytuji se na discordu naší guildy “Alphabet” [link: https://discord.gg/v7Y6TCf ] ve hře mě potkáš pod jménem: “A”. Moc teď aktivně nehraji takže doporučuji předem napsat :smiley:

Mám stejný problém, hraju orbus od vydání na steamu. Má hlavní class je mág, u kterého mám 16. level, všechny ostatní classy mám kolem levelu 10. Rád si s tebou zahraji.

To co jsem psal nahoře stále platí, navštiv náš discord a napiš. Mužeme se domluvit a zahrát

Teď jsem nějakou dobu moc nehrál (málo času a v poslední době horko).
Až se trochu ochladí zkusím zase chvíli hrát a vyzkoušet novinky (talenty - levoruké cílení kouzel mi moc nejde :-D) a uvidím, jestli zase začnu hrát pravidelně, aby mělo smysl plánovat nějaká setkání.